top of page

Vi kanske inte behöver berätta ...

NY Liam mörkare hy.jpg

19 juni 2024

Liams stora passion i livet är dansen. Dessutom dejtar han den gulliga tjejen i dansgruppen och hon är helt fantastisk, livet borde inte kunna bli bättre. Men är det verkligen så här att vara kär?  Borde det inte kännas … mer? Han kastas mellan att försöka tvinga fram känslor för henne och berätta att han bara vill vara vänner.

När Liams storebrors bästa vän, Max, föreslår att de tillsammans ska planera en överraskningsfest för brodern säger Liam givetvis ja. Max ser oerhört bra ut och väcker känslor som Liam aldrig tidigare upplevt. Liam kommer på sig själv att tänka på honom allt oftare, även i situationer han verkligen inte borde göra det.


Vi kanske inte behöver berätta … är en berättelse om att finna sig själv, kantad med humor, ett stänk sorg och det där härliga pirret som fyller magen när man är nykär.

Snöglober, varm choklad och du

varm choklad.jpg

November 2023

Noah är trött på män. När han blir dumpad av mannen han haft ett förhållande med under musikalturnén börjar han undra vad han gör för fel. Varför kan inte han också få hitta äkta kärlek?

Men när han återvänder till Helsingborg för sin barndomsväns bröllop stöter han ihop med sin före detta pojkvän Miro. Mannen som en gång i tiden specialbeställde snöglober åt honom, men som sedan krossat hans hjärta.

Noah bestämmer sig att stanna kvar i hemstaden över jul och trots försök att dejta andra letar sig tankarna tillbaka till Miro. Vad var det egentligen som fick exet att dumpa honom? Och kan ett bröllop, varm choklad och lite julmagi få dem att hitta tillbaka till varandra?


Snöglober, varm choklad och du är en kittlande romantisk feelgood om att våga tro på sig själv och kärleken. Det är andra fristående delen i serien Helsingborgshjärtan. 

Antal sidor: 199

Varma vindar och ljuva kyssar

VVOLK ljud.jpg

7 juli 2023

Nicoles mamma har i veckor tjatat om att hon ska komma och hälsa på dem i husbilen. Motvilligt låter hon sig övertalas, men allt förändras när hon möter Oskar bakom disken i campingens lilla butik. Killen hon var hemligt kär i under hela högstadiet, men var för blyg för att prata med. Kanske är det här ett tecken på att hon ska våga ta chansen, nu när den ges.⁠ ⁠

Oskar har tillsammans med sin syster precis tagit över Bergströms camping från sina föräldrar. Han vill att göra allt för att campingen ska blomstra och visa att föräldrarna fattat rätt beslut, om det så kräver att jobba dygnet runt. Men när den gamla klasskamraten Nicole en dag kommer in i butiken förändras hans fokus. Hon får honom att inse att han borde njuta av sommaren, snarare än arbeta bort den.⁠  


Varma vindar och ljuva kyssar är en fristående del i den romantiska feelgoodserien Campingsviten.

Vad är det värsta som kan hända?

1.jpg

September 2022

Elin har försökt lämna förhållandet med Marcus bakom sig, men när han förflyttas till hennes mottagning flammar känslorna upp igen. Han verkar ha förändrats, men vågar hon verkligen tro på det?
Samtidigt kliver Sebastian in i hennes liv. En tjugoettårig Youtube-kändis som är raka motsatsen till de män hon brukar bli intresserad av. Ung, söt och älskar att festa. Dessutom är han hennes bästa väns lillebror. Däremot är han en perfekt kandidat för ett fejkat förhållande som kan göra Marcus svartsjuk.

Vad är det värsta som kan hända? är en kittlande, humoristisk romance om olikheter som attraherar och med ett djup som berör.

"Wow, vilken bladvändare till bok, jag älskar den! En riktig fullträff till romanrisk historia, full med värme, längtan och kärlekspirr."

Anna @annas_bokhylla

"Med mycket värme, starka känslor och karaktärer jag fastnade för direkt är detta en riktig bladvändare." -Emelie @laslusenilinsen

Polarisyum

Omslag.png

September 2022

När Raff tvingas välja mellan sitt arbete och tryggheten hemma på rymdstationen, väljer han karriären. Detta trots att magkänslan säger något helt annat.

Han beger sig ut i universum tillsammans med sitt crew för att undersöka den unika genetiken hos Polarisyums invånare. Men någonting går fruktansvärt fel och de kraschar på den vackra, men fientliga planeten. Faran är överhängande och om de ska överleva måste teamet komma över sina många olikheter. Vilket är lättare sagt än gjort när kapten Smith är en av de mest arroganta personer Raff någonsin träffat. Dessutom verkar han ha tappat kontrollen.

Kommer de någonsin hem igen?

"Persson är expert på att skriva om viktiga ämnen på ett lättsamt och engagerande vis."

Linda Andersson, författare

"En sprillans nytt äventyr av fantastiska
C N Persson. Hennes förmåga att gestalta karaktärer och få dom att kännas så levande är helt galet bra!"

Lisa-Marie Andersson, bokrecensent

Oslagbar

Framsida.jpg

Maj 2020

Anton är lyckligt nyförälskad i flickvännen Nora. Men varför dras hans ögon då mot Sandy gång på gång? Han är inte intresserad av henne. Inte egentligen. Allt Anton önskar är att få vara som alla andra. Den perfekta fasaden har han putsat på hela sitt liv, den som hemlighåller vem han egentligen är. Men att vara Superhjälten Axius lärling är någonting som förväntas av honom, ingenting han själv önskar. Han ska viga sitt liv åt att rädda människor i nöd. Men om någon får veta vem han egentligen är riskerar han att försvinna spårlöst. Vilket myndigheterna sett till att så många av deras sort redan gjort.

"WOW, vilken bok!! Den tog mig med storm!"

Emilia Karlsson, bokrecensent

"Det här var så annorlunda, en kick av spänning varje gång jag tog mig tid att läsa och det var nästan hela tiden."

Snezana Lindskog, författare

Otillräcklig

otillracklig[3954].jpg

Juli 2021

Anton är en ensamstående tonårspappa som bär på en stor hemlighet. Han har Superkrafter. Medan hans adoptivpappa reser runt och föreläser om Supers rättigheter tar staten hårdare tag i förföljelsen med spontana provtagningar. Man fortsätter uppmuntra vanliga medborgare att ange bekanta de misstänker bär på Supergenen.
Samtidigt börjar det dyka upp tecken på att en löst sammanfogad terroristgrupp som kallar sig Supers Förenade har börjat slå tillbaka. Med våld kräver de mänskliga rättigheter åt alla Supers. Dessutom vill de att Anton ska ansluta sig till dem.
Anton rycks med i en desperat kamp för att försöka skydda sin familj, medan somliga i hans närhet börjar uppföra sig allt mer underligt och flickvännen sviker. Kan Anton ens lita på sina närmaste vänner?

Otillräcklig är bok nummer 2 i serien om Maddoxx Silver.

"Det här är det bästa som Sverige har när det kommer till ungdomsböcker"

Madeleine Knutsson, bokrecensent

"Jag fullständigt älskar C N Perssons one liners"

Maria Lyly Corlin, bokrecensent

Mina böcker: Arbete
bottom of page